Ενημέρωση Viva el Arte

 


Το Δ.Σ. του ΕΕΤΕ σάς ενημερώνει ότι έλαβε την παρακάτω πρόσκληση ενδιαφέροντος.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ

ΕΚΘΕΣΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

Τον Σεπτέμβριο του 2017 το Πουέρτο Ρίκο υπέστη βαρύ πλήγμα από τον κυκλώνα Μαρία, που ήταν ένας από τους πλέον καταστροφικούς που εμφανίστηκε τις τελευταίες δεκαετίες στην Καραϊβική. Πολλά από τα μουσεία τέχνης και τα πολιτιστικά ιδρύματα, καθώς και οι εγκαταστάσεις, τα εργαστήρια ή οι καλλιτεχνικές παραγωγές των καλλιτεχνών εικαστικών και πλαστικών τεχνών υπέστησαν μεγάλες καταστροφές, με αποτέλεσμα να έχει παραλύσει η πολιτιστική δραστηριότητα στην καλλιτεχνική σκηνή της χώρας.

Ως ένδειξη της διεθνούς υποστήριξης για την τέχνη του Πουέρτο Ρίκο σε αυτή την συγκυρία πολιτιστικής κρίσης ή δυσκολίας και με δεδομένη την επιθυμία σύντομα να έχει πάλι αισθητή παρουσία στην τοπική και διεθνή σφαίρα, η Ένωση Πλαστικών Τεχνών Πουέρτο Ρίκο απευθύνει διεθνή πρόσκληση Ταχυδρομικής Τέχνης με τίτλο «Viva el Arte» (Ζήτω η Τέχνη), ως αδελφικό εναγκαλισμό των δημιουργών του κόσμου προς την καλλιτεχνική και πολιτιστική κοινότητα της χώρας.

Όλες οι αποστολές θα καταγραφούν σε ένα ιστολόγιο http://vivaelartepr.blogspot.com/  το οποίο θα δημιουργηθεί για την έκθεση, η οποία ελπίζουμε να διεξαχθεί το 2018 σε διάφορες βιβλιοθήκες, πολιτιστικά κέντρα, πανεπιστήμια, γκαλερί ή μουσεία της χώρας, ανάλογα με τη διαθεσιμότητά τους και την έγκαιρη αποκατάσταση των εγκαταστάσεων.

Πρόσκληση: "Viva el Arte" / Ζήτω η Τέχνη

Θέμα: Ελεύθερο

Μέγεθος:  10,2 x 15,3 cm) (Καρτ ποστάλ χωρίς φάκελο, όλο το δημιουργικό πρέπει να είναι πρωτότυπο)

Τεχνική: Ελεύθερη

Δεν υπάρχει κριτική επιτροπή και χρέωση υποβολής προτ. Τα έργα δεν θα επιστραφούν.

Καταληκτική ημερομηνία παραλαβής:  31 Ιανουαρίου, 2018

Αποστολή προς:       Association of Plastic Artists of Puerto Rico, Inc.

P.O. Box 8668

Fdez Juncos Sta.

San Juan, PR 00910-0605

 

Το Δ.Σ. του ΕΕΤΕ σας επισημαίνει ότι δεν φέρει ευθύνη για διοργανώσεις τρίτων που δημοσιεύονται στις οποίες δεν συμμετέχει οργανωτικά το ΕΕΤΕ.

 


Το Newsletter μας

Χάρτης

Στείλτε μας μήνυμα

Επικοινωνία


Ωράριο

Δευτ.-Παρ:10