Ανακοίνωση Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης

 


Ανακοίνωση Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης.

 

Το Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης/ΜΜΣΤ διοργανώνει το Inspire Project 2018/Christopher Makos : Face the Strange. Είναι η δεύτερη διοργάνωση του προηγούμενου Inspire-Εικαστικού Φεστιβάλ Τεχνών Θεσσαλονίκης κατά τα έτη 2012-2014. Ο Christopher Makos είναι ο προσκεκλημένος καλλιτέχνης της φετινής διοργάνωσης, ο οποίος θα εμπνεύσει το εργαστήριο και θα καθοδηγήσει την παραγωγική διαδικασία.

Το καλλιτεχνικό εργαστήριο για 20 νέους καλλιτέχνες, θα διεξαχθεί από 30 Νοεμβρίου έως 6 Δεκεμβρίου 2018. Οι εκθέσεις με τα καλλιτεχνικά έργα του εργαστηρίου και με τα έργα του Christopher Makos θα εγκαινιαστούν αμέσως μετά την ολοκλήρωση του εργαστηρίου. Το εργαστήριο και οι Εκθέσεις θα πραγματοποιηθούν στο ΜΜΣΤ.

Δικαίωμα συμμετοχής στο εργαστήριο έχουν οι φοιτητές των Σχολών Καλών Τεχνών που διανύουν το τελευταίο έτος σπουδών τους και οι απόφοιτοι Σχολών Καλών Τεχνών, που δεν έχουν ξεπεράσει 5 έτη από το έτος αποφοίτησης τους.

Οι αιτήσεις παραδίδονται ή αποστέλλονται ταχυδρομικά στο ΜΜΣΤ μέχρι 25 Νοεμβρίου 2018, στη διεύθυνση Μ.Μ.Σ.Τ. : Εγνατία 154 (εντός ΔΕΘ), 546 36 Θεσσαλονίκη, με την ένδειξη  Inspire Project 2018.

Ηλεκτρονικά αποστέλλονται στο e-mail: mmcart@mmca.org.gr

Για πληροφορίες στο τηλέφωνο : 2310 240002, κα Κατερίνα Σύρογλου.

Το Δ.Σ. του ΕΕΤΕ σας επισημαίνει ότι δεν φέρει ευθύνη για διοργανώσεις τρίτων που δημοσιεύονται στις οποίες δεν συμμετέχει οργανωτικά το ΕΕΤΕ.


Το Newsletter μας

Χάρτης

Στείλτε μας μήνυμα

Επικοινωνία


Ωράριο

Δευτ.-Παρ:10