12 01-2024
Αθήνα

Ανακοίνωση για την έκδοση λευκώματος της ψηφιακής έκθεσης “ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΘΕΣΗ”

Συλλογή έργων ΄έως τις 28 Ιανουαρίου

12 02-2024
Αθήνα

Επιστολή παραίτησης Εφόρου-απάντηση ΔΣ του ΕΕΤΕ

Σχόλιο του ΔΣ του ΕΕΤΕ σχετικά με την επιστολή παραίτησης

26 02-2024
Αθή΄να

Ανακοίνωση – Κάλεσμα σε απεργία στις 28 Φλεβάρη

Προσυγκέντρωση στις 9.30 πμ στην Πλατεία Κάνιγγος

Προβολή Ανακοίνωσης

Οι Καλλιτέχνες μέλη του ΕΕΤΕ και τα έργα τους τώρα στην ιστοσελίδα του ΕΕΤΕ

ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ-ΜΕΛΗ ΤΟΥ Ε.Ε.Τ.Ε. ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ
ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΕΕΤΕΤο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος/ΕΕΤΕ καλεί εκ νέου όλους τους συναδέλφους (ανεξάρτητα αν παλιότερα είχαν καταχωρήσει εικόνες έργων τους και βιογραφικό στην ιστοσελίδα του ΕΕΤΕ ή όχι) και που επιθυμούν να εμφανίζεται ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της δουλειάς τους στο διαδίκτυο μέσα από τη νέα ιστοσελίδα του ΕΕΤΕ, να προσκομίσουν ή να αποστείλουν ταχυδρομικά στα γραφεία του ΕΕΤΕ, Βαλτετσίου 42, Αθήνα 10681, ψηφιακό δίσκο (cd) ή μονάδα αποθήκευσης (memory stick) με ψηφιακό υλικό ή να στείλουν το υλικό αυτό μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση 2016e.e.t.e.gr@gmail.com
Το ψηφιακό υλικό θα πρέπει να περιλαμβάνει:
1) Μέχρι 10 φωτογραφίες έργων σε αρχείο jpeg, ανάλυση 72 dpi και διαστάσεις όχι μεγαλύτερες του 1/2 του Α4. Το κάθε φωτογραφικό αρχείο θα φέρει το ονοματεπώνυμο του καλλιτέχνη και αύξοντα αριθμό.
2) Αρχείο word που θα περιλαμβάνει για κάθε έργο τα στοιχεία του όπως αυτά αναφέρονται: Τίτλος, Υλικό ή Τεχνική, Διαστάσεις, Έτος Δημιουργίας. Για κάθε έργο θα πρέπει να υπάρχει το Ονοματεπώνυμο του Καλλιτέχνη και ο αύξοντας αριθμός, ο οποίος θα ταυτοποιεί τα συγκεκριμένα στοιχεία με το αντίστοιχο φωτογραφικό αρχείο του έργου.
3) Φόρμα βιογραφικού σε αρχείο word, συμπληρωμένη με γραμματοσειρά Times, 12 στιγμών και χωρίς μορφοποίηση. Κάθε εκθεσιακή δραστηριότητα που αναγράφεται στο βιογραφικό θα πρέπει να τεκμηριώνεται: ακριβής τίτλος της έκθεσης, διοργανωτής, χώρος, πόλη, χρονολογία. Η φόρμα βιογραφικού θα βρίσκεται στην Ιστοσελίδα του ΕΕΤΕ www.eete.gr στο μενού της επικοινωνίας – «συχνές ερωτήσεις».
4) Την ηλεκτρονική διεύθυνση της προσωπικής Ιστοσελίδας, αν διαθέτουν, ή άλλα στοιχεία επικοινωνίας που επιθυμούν.
Σημείωση 1: Το υλικό των συναδέλφων που είχαν καταχωρήσει στη παλιά Ιστοσελίδα του ΕΕΤΕ, φωτογραφίες έργων και βιογραφικό, υπάρχει στην Προηγούμενη Ιστοσελίδα (αναζητείστε τη σχετική ένδειξη στο μενού της νέας Ιστοσελίδας του ΕΕΤΕ).
Σημείωση 2: Στο βιογραφικό μπορεί να προστεθεί επιπλέον παράγραφος με τίτλο «Στοιχεία επικοινωνίας».
 


Το Newsletter μας

Χάρτης

Στείλτε μας μήνυμα

Επικοινωνία


Ωράριο

Δευτ.-Παρ:10