21 03-2024
Αθήνα

Συλλογή αφισών με έργα τέχνης για σχολείο

Χορήγηση αφισών ή ανατύπωση έργων Τέχνης προκειμένου να αναρτηθούν στις αίθουσες σχολείου

15 05-2024
Αθήνα

Ανακοίνωση για ημερίδα για τα εργασιακά ζητήματα των εικαστικών- Πρόγραμμα

Σάββατο 25 Μαΐου 2024

06 03-2024
Αθήνα

Σε αναζήτηση βαθμολογητών για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Δελτίο τύπου σχετικά με έγγραφο που καλεί εκπαιδευτικούς για να οριστούν βαθμολογητές πανελλαδικώς εξεταζόμενων μαθημάτων

Προβολή Ανακοίνωσης

Πρόσκληση στις συνελεύσεις των τμημάτων του ΕΕΤΕ

Πρόσκληση

Αγαπητοί Συνάδελφοι

Το ΔΣ και οι Εφορίες των Τμημάτων του ΕΕΤΕ

Καλούν  τα μέλη του ΕΕΤΕ

Στις  Συνελεύσεις (β)  των  Τμημάτων του ΕΕΤΕ

         Διακοσμητικής: Τρίτη 01/03/2022, ώρα 6.00 μ.μ.

   Γλυπτικής: Τετάρτη 02/03/2022, ώρα 6.00 μ.μ.

                  Ζωγραφικής: Πέμπτη 03/03/2022, ώρα 6.00 μ.μ.

  Χαρακτικής: Πέμπτη 03/03/2022, ώρα 6.00 μ.μ.

 

Το ΔΣ του ΕΕΤΕ θα φροντίσει να υπάρχουν οι απαραίτητες προφυλάξεις, προκειμένου οι Γενικές Συνελεύσεις και οι εκλογές να πραγματοποιηθούν χωρίς κίνδυνο εξάπλωσης του κορονοϊού.

Οι συνάδελφοι που αδυνατούν να βρίσκονται δια ζώσης στη Συνέλευση,

μπορούν να συμμετέχουν  διαδικτυακά:

Για να συμμετέχετε αναζητείστε στα ηλεκτρονικά σας μηνύματα την πρόσκληση με την ηλεκτρονική διεύθυνση με την οποία θα συμμετέχετε (το LINK),  ανάλογα με το τμήμα που είσαστε εγγεγραμμένοι στο ΕΕΤΕ.

Θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.  Απολογισμός απερχόμενης Εφορείας

2.  Εκλογή Τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής

3. Κλείσιμο του καταλόγου υποψηφιοτήτων και ανακήρυξη υποψηφίων για τις αρχαιρεσίες για νέα Εφορεία & Επιτροπή Κατάταξης και Κρίσης.

4.  Ενημέρωση και συζήτηση για τα πάγια ζητήματα που απασχολούν το φορέα μας.

Έχει μεγάλη σημασία για τον συλλογικό φορέα μας να συμμετέχουμε στις συνελεύσεις και τις εκλογές, ακόμα κι αν χρωστάμε συνδρομές από παλιά χρόνια.

Το ΔΣ σας καλεί να συμμετέχετε κάνοντας διακανονισμό, αφού οι συνθήκες εργασίας στην πανδημία μας έχουν φέρει όλους σε δύσκολη οικονομική θέση.

Το ΔΣ έχει λάβει απόφαση και εγκρίθηκε σε Γενική Συνέλευση ότι θα μπορούν να συμμετέχουν στις εκλογικές διαδικασίες όσοι συνάδελφοι έχουν τακτοποιήσει τις οφειλές τους ως και το 2016. Εάν,  λόγω της οικονομικής συγκυρίας,  δεν έχετε τη δυνατότητα να ανταποκριθείτε, μπορείτε να προβείτε σε διακανονισμό με το ΕΕΤΕ.

Για την τακτοποίηση των οικονομικών σας οφειλών μπορείτε: α) Να πληρώσετε στα γραφεία του ΕΕΤΕ, Βαλτετσίου 42, Εξάρχεια, ώρες 11:00-14:00, β) Να στείλετε ταχυδρομική επιταγή στο ΕΕΤΕ, Βαλτετσίου 42, Εξάρχεια, 106 81, Αθήνα, γ) να πληρώσετε μέσω της Τραπέζης με την οποία συνεργάζεστε, με χρέωση του τραπεζικού σας λογαριασμού, στο ταμείο της Τράπεζας ή μέσω web banking, ανάλογα με τις δυνατότητες που δίνει η κάθε τράπεζα, χρησιμοποιώντας τον ηλεκτρονικό κωδικό πληρωμής που αντιστοιχεί σε κάθε μέλος και τον οποίο μπορείτε να πληροφορηθείτε από τα γραφεία του ΕΕΤΕ τις εργάσιμες μέρες και ώρες.

Οι υποψηφιότητες για νέα μέλη της  Εφορίας Γλυπτικής και της Επιτροπής Κρίσεων κατατίθενται γραπτά   μέχρι την  ημέρα της Β΄ συνέλευσης, στα γραφεία του ΕΕΤΕ, Βαλτετσίου 42 (γραμματεία -1ος όροφος)  και κατά τη διάρκεια της συνέλευσης του τμήματος, στο Προεδρείο της.

Υπενθυμίζουμε ότι για την Επιτροπή Κρίσεων βάσει του νόμου του ΕΕΤΕ, αποκλείονται από το να είναι υποψήφιοι όσοι συνάδελφοι ήταν τακτικοί ή αναπληρωτές μέλη της απερχόμενης Επιτροπής Κατάταξης και Κρίσεων του ΕΕΤΕ, θητείας 2021-2022.

Οι συνάδελφοι που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για τις Επιτροπές Κρίσεων ή για τις Εφορείες, παρακαλούνται να στείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ΕΕΤΕ (chafartg@otenet.gr) τη δήλωση υποψηφιότητάς τους και στοιχεία για την δραστηριότητά τους (τη διεύθυνση της ηλεκτρονικής σελίδας τους ή βιογραφικό, προκειμένου να αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του ΕΕΤΕ για ενημέρωση των μελών του ΕΕΤΕ).

 

Για το ΔΣ του ΕΕΤΕ


Το Newsletter μας

Χάρτης

Στείλτε μας μήνυμα

Επικοινωνία


Ωράριο

Δευτ.-Παρ:10