21 03-2024
Αθήνα

Συλλογή αφισών με έργα τέχνης για σχολείο

Χορήγηση αφισών ή ανατύπωση έργων Τέχνης προκειμένου να αναρτηθούν στις αίθουσες σχολείου

15 05-2024
Αθήνα

Ανακοίνωση για ημερίδα για τα εργασιακά ζητήματα των εικαστικών- Πρόγραμμα

Σάββατο 25 Μαΐου 2024

06 03-2024
Αθήνα

Σε αναζήτηση βαθμολογητών για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Δελτίο τύπου σχετικά με έγγραφο που καλεί εκπαιδευτικούς για να οριστούν βαθμολογητές πανελλαδικώς εξεταζόμενων μαθημάτων

Προβολή Ανακοίνωσης

Οι Καλλιτέχνες στο Διαδίκτυο

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ
ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ-ΜΕΛΗ ΤΟΥ Ε.Ε.Τ.Ε. ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ

ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΕΕΤΕ


 

Το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος/ΕΕΤΕ καλεί εκ νέου όλους τους συναδέλφους (ανεξάρτητα αν παλιότερα είχαν καταχωρήσει εικόνες έργων τους και βιογραφικό στην ιστοσελίδα του ΕΕΤΕ ή όχι) και που επιθυμούν να εμφανίζεται ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της δουλειάς τους στο διαδίκτυο μέσα από τη νέα ιστοσελίδα του ΕΕΤΕ, να προσκομίσουν ή να αποστείλουν ταχυδρομικά στα γραφεία του ΕΕΤΕ, Βαλτετσίου 42, Αθήνα 10681, ψηφιακό δίσκο (cd) ή μονάδα αποθήκευσης (memory stick) με ψηφιακό υλικό ή να στείλουν το υλικό αυτό μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση 2016e.e.t.e.gr@gmail.com

 

Το ψηφιακό υλικό θα πρέπει να περιλαμβάνει:

1) Μέχρι 10 φωτογραφίες έργων σε αρχείο jpeg, ανάλυση 72 dpi και διαστάσεις όχι μεγαλύτερες του 1/2 του Α4. Το κάθε φωτογραφικό αρχείο θα φέρει το ονοματεπώνυμο του καλλιτέχνη και αύξοντα αριθμό.

2) Αρχείο word που θα περιλαμβάνει για κάθε έργο τα στοιχεία του όπως αυτά αναφέρονται: Τίτλος, Υλικό ή Τεχνική, Διαστάσεις, Έτος Δημιουργίας. Για κάθε έργο θα πρέπει να υπάρχει το Ονοματεπώνυμο του Καλλιτέχνη και ο αύξοντας αριθμός, ο οποίος θα ταυτοποιεί τα συγκεκριμένα στοιχεία με το αντίστοιχο φωτογραφικό αρχείο του έργου.

3) Φόρμα βιογραφικού σε αρχείο word, συμπληρωμένη με γραμματοσειρά Times, 12 στιγμών και χωρίς μορφοποίηση. Κάθε εκθεσιακή δραστηριότητα που αναγράφεται στο βιογραφικό θα πρέπει να τεκμηριώνεται: ακριβής τίτλος της έκθεσης, διοργανωτής, χώρος, πόλη, χρονολογία. Η φόρμα βιογραφικού θα βρίσκεται στην Ιστοσελίδα του ΕΕΤΕ www.eete.gr στο μενού της επικοινωνίας – «συχνές ερωτήσεις».

4) Την ηλεκτρονική διεύθυνση της προσωπικής Ιστοσελίδας, αν διαθέτουν, ή άλλα στοιχεία επικοινωνίας που επιθυμούν.

Σημείωση: Το υλικό των συναδέλφων που είχαν καταχωρήσει στη παλιά Ιστοσελίδα του ΕΕΤΕ, φωτογραφίες έργων και βιογραφικό, υπάρχει στην Προηγούμενη Ιστοσελίδα (αναζητείστε τη σχετική ένδειξη στο μενού της νέας Ιστοσελίδας του ΕΕΤΕ).
 
 
 
 


Το Newsletter μας

Χάρτης

Στείλτε μας μήνυμα

Επικοινωνία


Ωράριο

Δευτ.-Παρ:10