03 06-2024
Αθήνα

Έκθεση Γλυπτικής 2024 στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο

Αιτήσεις συμμετοχής από 5 έως 20 Ιουνίου 2024

26 06-2024
Αθήνα

Σύνθεση του νέο ΔΣ του ΕΕΤΕ

Όπως προέκυψε από τις εκλογές της 16ης και 17ης Ιουνίου 2024 και συγκροτήθηκε σε σώμα στις 26-06-2024

06 03-2024
Αθήνα

Σε αναζήτηση βαθμολογητών για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Δελτίο τύπου σχετικά με έγγραφο που καλεί εκπαιδευτικούς για να οριστούν βαθμολογητές πανελλαδικώς εξεταζόμενων μαθημάτων

Προβολή

Κάλεσμα στην απεργία και τις συγκεντρώσεις της 16ης Ιουνίου για το αντεργατικό νομοσχέδιο

 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ /ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΕΤΕ
ΟΧΙ στο νέο αντεργατικό νομοσχέδιοΤην Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021, ψηφίζεται στη Βουλή το νέο αντεργατικό νομοσχέδιο της Κυβέρνησης που καταργεί εργασιακά δικαιώματα και δημιουργεί συνθήκες σύγχρονης σκλαβιάς για τους εργαζόμενους.

Η ΑΔΕΔΥ, το Εργατικό Κέντρο Αθήνας  και δεκάδες Εργατικά Κέντρα και σωματεία σε όλη την Ελλάδα, καλούν σε ΑΠΕΡΓΙΑ.

Το ΔΣ του ΕΕΤΕ καλεί σε μαζική συμμετοχή στις  απεργιακές συγκεντρώσεις και τα συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα.

Στην Αθήνα  καλούμε στην απεργιακή συγκέντρωση την Τετάρτη 16 Ιούνη, στις 10.30 το πρωί στο Σύνταγμα και το απόγευμα στο συλλαλητήριο στις 5 μ.μ. έξω από τη Βουλή, που διοργανώνουν το Εργατικό Κέντρο Αθήνας και δεκάδες εργατοϋπαλληλικά σωματεία, το ΠΑΜΕ κ.α.

Πρέπει να δώσουμε το παρόν μας οι καλλιτέχνες, ιδιαίτερα οι εκπαιδευτικοί, οι αναπληρωτές καθώς και όσοι εργάζονται με σχέση εξαρτημένης εργασίας. Το νέο αντεργατικό νομοσχέδιο φέρνει ραγδαίες αλλαγές στην εργασία αφού καταργεί ακόμα και το οκτάωρο, που κατέκτησαν με ματωμένους αγώνες οι εργαζόμενοι πριν διακόσια χρόνια. Οι διατάξεις του νομοσχεδίου θα παρασύρουν και τους όρους εργασίας  στο δημόσιο.

Καλούμε τους συναδέλφους  καλλιτέχνες  να συμμετέχουν στους αγώνες  αποφασιστικά και να καταδικάσουν αυτή την πολιτική που πλήττει καθημερινά τη λαϊκή οικογένεια, που καταργεί τον ελεύθερο χρόνο με αρνητικές συνέπειες και στην Τέχνη, αφού το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας δεν θα έχει τη δυνατότητα ούτε οικονομικά ούτε από πλευράς χρόνου να συμμετέχει και να απολαμβάνει τα πολιτιστικά αγαθά.

 Το ΕΕΤΕ καλεί στους αγώνες για  να καταργηθούν όλοι οι αντεργατικοί νόμοι που έως σήμερα, «χτίζουν» ο ένας πάνω στον άλλο, με όλες τις κυβερνήσεις,  και έχουν κάνει τις εργασιακές σχέσεις «λάστιχο» και τη ζωή των εργαζομένων  κόλαση. 

Καλούμε στον αγώνα  για σταθερή και πλήρη δουλειά για όλους, με δικαιώματα, με 7ωρο - 5ημερο - 35ωρο.
 

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ  ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ
 

ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ
 

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!

Για την ανακοίνωση πατήστε εδώ
 

 
 


Το Newsletter μας

Χάρτης

Στείλτε μας μήνυμα

Επικοινωνία


Ωράριο

Δευτ.-Παρ:10