03 06-2024
Αθήνα

Έκθεση Γλυπτικής 2024 στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο

Αιτήσεις συμμετοχής από 5 έως 20 Ιουνίου 2024

26 06-2024
Αθήνα

Σύνθεση του νέο ΔΣ του ΕΕΤΕ

Όπως προέκυψε από τις εκλογές της 16ης και 17ης Ιουνίου 2024 και συγκροτήθηκε σε σώμα στις 26-06-2024

06 03-2024
Αθήνα

Σε αναζήτηση βαθμολογητών για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Δελτίο τύπου σχετικά με έγγραφο που καλεί εκπαιδευτικούς για να οριστούν βαθμολογητές πανελλαδικώς εξεταζόμενων μαθημάτων

Προσφορά έργων σε ψηφιακή μορφή για τον ξενώνα αστέγων και κακοποιημένων γυναικών του Δήμου Πάτρας

 


ΚΑΛΕΣΜΑ

Προσφορά έργων σε ψηφιακή μορφή

για τον ξενώνα αστέγων και κακοποιημένων γυναικών

του Δήμου Πάτρας

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι

Ο Δήμος Πάτρας δημιούργησε πρόσφατα ένα ξενώνα για τους άστεγους και τις κακοποιημένες γυναίκες. Σε αυτόν το ξενώνα φιλοξενούνται σε περιορισμένο αριθμό δωματίων και καλλιτέχνες από άλλες πόλεις που συμμετέχουν σε δράσεις του δήμου. Στον ξενώνα αυτό φιλοξενήθηκαν και οι συνάδελφοι που έστησαν την έκθεση για τα 200 χρόνια από το 1821.

Η συμβολή του Δήμου Πάτρας στην φροντίδα για τους άστεγους και τις κακοποιημένες γυναίκες είναι εξαιρετικά σημαντική. Μετά από συζήτηση με εκπροσώπους του Δήμου, το ΔΣ του ΕΕΤΕ  καλεί να συμβάλλουμε στη διακόσμηση των χώρων του ξενώνα προσφέροντας  ψηφιακές εικόνες από εικαστικά έργα για να εκτυπωθούν από τον Δήμο σε καμβά. 

Προς τούτο καλείστε να στείλετε στο ΕΕΤΕ 1-5 εικόνες έργων σε μορφή jpg προκειμένου να αποσταλούν στον Δήμο Πάτρας.

Οι ψηφιακές εικόνες των έργων θα πρέπει να είναι σε αρχείο jpg σε ανάλυση 300 dpi  και μέγεθος αρχείου 50Χ70, ώστε να αποδοθούν καλά στην εκτύπωση σε καμβά. Η κάθε ψηφιακή φωτογραφία θα πρέπει να φέρει την ένδειξη: ονοματεπώνυμο, αριθμός έργου, τίτλος του έργου (π.χ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΣ_1_ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ (300 dpi), καθώς και κάθε καλλιτέχνης θα στείλει σε αρχείο WORD τα στοιχεία του έργου: ονοματεπώνυμο καλλιτέχνη, τίτλο έργου, υλικό, χρονολογία δημιουργίας.

Οι εικόνες των έργων  θα αποσταλούν στο Δήμο Πάτρας προς εκτύπωση σε καμβά σε διαστάσεις από 35Χ50 έως 70Χ100 (ανάλογα με το φυσικό μέγεθος του έργου), αποκλειστικά για τον ξενώνα αστέγων και κακοποιημένων γυναικών του Δήμου. Την επιλογή θα κάνει ο Δήμος Πάτρας αν τα έργα είναι περισσότερα από τις ανάγκες του ξενώνα.

Θα πρέπει να σταλούν στο ΕΕΤΕ έως 10 Νοεμβρίου 2021, ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: eete_draseis1@eete.gr, με την ένδειξη ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ ΤΟΥ  ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΑΣ, ή σε φάκελο με την ίδια ένδειξη, που θα περιέχει τις ψηφιακές εικόνες και τα στοιχεία των έργων σε ψηφιακή μορφή (στικάκι).

Πληροφορίες, κ. ΄Έφη Μελέτη, 210 3300016, εσωτ. 103.

 

 


Το Newsletter μας

Χάρτης

Στείλτε μας μήνυμα

Επικοινωνία


Ωράριο

Δευτ.-Παρ:10