12 01-2024
Αθήνα

Ανακοίνωση για την έκδοση λευκώματος της ψηφιακής έκθεσης “ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΘΕΣΗ”

Συλλογή έργων ΄έως τις 28 Ιανουαρίου

12 02-2024
Αθήνα

Επιστολή παραίτησης Εφόρου-απάντηση ΔΣ του ΕΕΤΕ

Σχόλιο του ΔΣ του ΕΕΤΕ σχετικά με την επιστολή παραίτησης

26 02-2024
Αθή΄να

Ανακοίνωση – Κάλεσμα σε απεργία στις 28 Φλεβάρη

Προσυγκέντρωση στις 9.30 πμ στην Πλατεία Κάνιγγος

Προσφορά έργων σε ψηφιακή μορφή για τον ξενώνα αστέγων και κακοποιημένων γυναικών του Δήμου Πάτρας

 


ΚΑΛΕΣΜΑ

Προσφορά έργων σε ψηφιακή μορφή

για τον ξενώνα αστέγων και κακοποιημένων γυναικών

του Δήμου Πάτρας

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι

Ο Δήμος Πάτρας δημιούργησε πρόσφατα ένα ξενώνα για τους άστεγους και τις κακοποιημένες γυναίκες. Σε αυτόν το ξενώνα φιλοξενούνται σε περιορισμένο αριθμό δωματίων και καλλιτέχνες από άλλες πόλεις που συμμετέχουν σε δράσεις του δήμου. Στον ξενώνα αυτό φιλοξενήθηκαν και οι συνάδελφοι που έστησαν την έκθεση για τα 200 χρόνια από το 1821.

Η συμβολή του Δήμου Πάτρας στην φροντίδα για τους άστεγους και τις κακοποιημένες γυναίκες είναι εξαιρετικά σημαντική. Μετά από συζήτηση με εκπροσώπους του Δήμου, το ΔΣ του ΕΕΤΕ  καλεί να συμβάλλουμε στη διακόσμηση των χώρων του ξενώνα προσφέροντας  ψηφιακές εικόνες από εικαστικά έργα για να εκτυπωθούν από τον Δήμο σε καμβά. 

Προς τούτο καλείστε να στείλετε στο ΕΕΤΕ 1-5 εικόνες έργων σε μορφή jpg προκειμένου να αποσταλούν στον Δήμο Πάτρας.

Οι ψηφιακές εικόνες των έργων θα πρέπει να είναι σε αρχείο jpg σε ανάλυση 300 dpi  και μέγεθος αρχείου 50Χ70, ώστε να αποδοθούν καλά στην εκτύπωση σε καμβά. Η κάθε ψηφιακή φωτογραφία θα πρέπει να φέρει την ένδειξη: ονοματεπώνυμο, αριθμός έργου, τίτλος του έργου (π.χ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΣ_1_ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ (300 dpi), καθώς και κάθε καλλιτέχνης θα στείλει σε αρχείο WORD τα στοιχεία του έργου: ονοματεπώνυμο καλλιτέχνη, τίτλο έργου, υλικό, χρονολογία δημιουργίας.

Οι εικόνες των έργων  θα αποσταλούν στο Δήμο Πάτρας προς εκτύπωση σε καμβά σε διαστάσεις από 35Χ50 έως 70Χ100 (ανάλογα με το φυσικό μέγεθος του έργου), αποκλειστικά για τον ξενώνα αστέγων και κακοποιημένων γυναικών του Δήμου. Την επιλογή θα κάνει ο Δήμος Πάτρας αν τα έργα είναι περισσότερα από τις ανάγκες του ξενώνα.

Θα πρέπει να σταλούν στο ΕΕΤΕ έως 10 Νοεμβρίου 2021, ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: eete_draseis1@eete.gr, με την ένδειξη ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ ΤΟΥ  ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΑΣ, ή σε φάκελο με την ίδια ένδειξη, που θα περιέχει τις ψηφιακές εικόνες και τα στοιχεία των έργων σε ψηφιακή μορφή (στικάκι).

Πληροφορίες, κ. ΄Έφη Μελέτη, 210 3300016, εσωτ. 103.

 

 


Το Newsletter μας

Χάρτης

Στείλτε μας μήνυμα

Επικοινωνία


Ωράριο

Δευτ.-Παρ:10